#gotujzhejto #jedzenie
Znowu jedzenie, nie wyczymom z wami hejtusie kochane!
Kluski rolada były
@SuperSzturmowiec Panie, najlypsze!
@Stashqo od 7 lat średnio 3 razy w tygodniu gotuje rosół, widzę ze dryg do gotowania masz to sprzedam ci sprawdzony przepis. Mięso indycze chdzastki sa najlepsze ale szyja tez się nada, skrzydła z kury, wołowina wrzucasz do gara doprowadzasz do wrzenia i gotujesz na dużym ogniu przez 10 min. Wylewasz wszystko myjesz mięso i garnek, i znowu nastawiasz ale już musisz pilnować aby nie wrzało tylko pykał. Warzywa podsmarzasz na patelni i gotujesz wszystko minim 3h i rosół gotowy.
od 7 lat średnio 3 razy w tygodniu gotuje rosół,
@u-xrb73 to zajebiście dużo rosołu!
PS. Nie no, rosół też umiem ugotować, po prostu trochę szydzę z tych co to tradycyjnymi obiadkami gardzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw ciekawe ile Mauzerow 1000l gotuje się rosołu w życiu :)
Weź ten kufel przytrzym, bo zaraz się gibnie
@Stashqo łącze się w bólu i inwencji twórczej. Level 35, jeszcze nigdy nie zrobiłem typowego rosołu a schabowego może z raz czy dwa. Dziś z lenistwa spaghetti, ale że ja zawsze mniej od mojej różowej mięsa potrzebuje na tą samą ilość makaronu, to co zostało wieczorem przetworzone na Uber kanapeczkę. Pół bagiety pokrojone jak te kupne czosnkowe, dopchane mięsem po spaghetti i chorizo na zmianę. Na wierzch rozgnieciona mała kulka mozzarelli w każdy segment, parę kropel oliwy i na 5 minut na 200 stopni do się fryera. No małmazja
Zaloguj się aby komentować