Wiec podejście drugie. Wolnowar 8 godzin na low. Będzie podawane bez skóry.
Jeszcze nie wiem czy z musztarda czy z małosolnymi ale może tez wygrać chrzan. Nie jestem fanem golonki.
#gotujzhejto #domowelepsze
@Astro Golonka bez skóry to jak schabowy bez panierki xD Właśnie w chrupiącej skórce jest najwięcej smaku w golonce, maczane w musztardzie i do tego piwo, pychota!
I tak i nie. W jednym mieszkaniu jest tylko indukcja a w drugim mam jeszcze nie podłączoną kuchnie gazową. Jak nie masz jak porządnie opalic skory to imho lepiej podać bez.
I to nie podlega dyskusji.
@MarianoaItaliano
@Astro
>Jak nie masz jak porządnie opalic skory to imho lepiej podać bez.
Gilette robi robotę i golonka nie śmierdzi spalenizną.
pokrywka od słoika, denaturat, zapałki i opalaj, czasy prl i kuchnię na drzewo u babci się pamięta (najczęściej to w sobotę wieczór kurę na niedzielny rosół się ogarniało)
Zaloguj się aby komentować