Pyszności
Przynajmniej ma więcej nadzienia niż te całe pączusie zazwyczaj. #teamslone
@mortas Szalom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mortas zajeboza!
@mortas daj proszę przepis który wykorzystałeś (° ͜ʖ °)
@nikko-audu @Papajak_Watykaniak https://youtu.be/miPSa5lz3Dw robiłem z tego, tylko zapmniałem dać jajka do ciasta, ale nic się nie stało, są idealne, co ciekawe ten mak robi też robotę, ale nie jest konieczny, osobiście dałbym trochę majeranku do cebuli bo to fajnie podbija smak, na koniec dostały po plasterku cheddara, palce lizać ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
@mortas pachnie Lubelszczyzną
@mortas no i sztos, a nie ciągle te słodycze
@mortas tak trzeba zyc
@InstytutKonserwacjiMaryliRodowicz a tu proszę Wielkopolskia 😁
@mortas widzę się powodzi, tej cebuli to tam hoho! ( ͡° ͜ʖ ͡°) jadłabym
Cebularz Lubelski ® to produkt regionalny wpisany do rejestru UE. Jak chcesz więc @nikko-audu przepis, to tylko ten prawilny prosto z ustawy:
https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ
@mortas
a tu proszę Wielkopolskia
Przyznaj się, jakbyś miał takie prawdziwe cebularze w Wielkopolsce to byś nie robił sam tylko poszedł do sklepu i kupił. Wiem, bo mam ten sam problem na dolnym śląsku
Orzeł! Mam dla Ciebie cebularz.
Ale zazdroszczę takiego cebularza ;_;
@mortas nooo i to się szanuje
@mortas dej mnie królu złociuteńki choć jeden! T_T
aleee ceebuuli naa boogatoości... agrr
@mortas ostatnio miałem chętkę na takiego cebularza, i akurat w lidlu wypuścili. Wziąłem dwa kęsy i wyjebalem do śmietnika ( ͠° ͟ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować