Test metody combo, w sumie podoba mi sie, chyba tak bede robił zamiast kamień grzać godzinę.
Użyłem jakiejś naigorszej mąki jaka była i mimo hydro ledwie 62% - ciasto mnie zwyczajnie zmęczyło xD
No i nie wiem jakie zwarcie w mózgu miałem ale wsadziłem kamień nie na najwyższą półkę i przez to musiałem dłużej grzać i stąd brzegi takie rumiane
Sos to eksperymentalnie tahini z odrobiną san marzano dop, czarne punkty to pistacje, do tego nduja i mozarella
#pizza
Użyłem jakiejś naigorszej mąki jaka była i mimo hydro ledwie 62% - ciasto mnie zwyczajnie zmęczyło xD
No i nie wiem jakie zwarcie w mózgu miałem ale wsadziłem kamień nie na najwyższą półkę i przez to musiałem dłużej grzać i stąd brzegi takie rumiane
Sos to eksperymentalnie tahini z odrobiną san marzano dop, czarne punkty to pistacje, do tego nduja i mozarella
#pizza
@Barcol - jak smakują zwęglone pistacje na pizzy? Bo niezwęglone to wiem.
@koszotorobur zależy. Z wierzchu smakują jak zwęglone a ze spodu jak nie. Możnaby powiedzieć że prawdziwa mieszanka smaków.
Tahini do pizzy? Hmm, ciekawa koncepcja.
@Fly_agaric lubie eksperymenty. Ten był nienajgorszy. Nienajlepszy w sumie też.
Zaloguj się aby komentować