Komentarze (10)
Smażony Tatar z olejem rzepakowym... Człowiek się uczy całe życie
@sireplama no, też mnie to zdziwiło
@razALgul ale nie powiem... smaku narobił. Kupię sobie jutro tatarka z Sokołowa (nie pozywać!), pomemlam z jajkiem i cebulką i podam na toście
@sireplama też smaka narobiłeś...
Szczerze? Subskrybuję kanał Kwasiora prawie od jego początku, ale takie skoki na wyświetlania jak ostatnio, to podobają mi się coraz mniej.
@PanNiepoprawny widzisz, ja też i jakoś nie zauważyłem... no dobra, może gość utrzymuję się powoli z filmów, stąd te współpracę i reklamy...ale moim zdaniem, niewiele się zmieniło w formie przekazu.
@razALgul sporo się zmieniło - teraz są przyprawy i podpinanie się po markę. Co jest wiedźmińskiego w tym przepisie? Że muzyczka z gry zagra? Skok na lajki/suby/wyświetlenia. Od dłuższego czasu u niego tak jest.
@PanNiepoprawny mi to nie przeszkadza.
chyba trochę przesadził z tymi przyprawami xDDD
Może się czepiam ale gościu nie ma stylu w tym pieprzeniu, tylko przedłuża niepotrzebnie.
Zaloguj się aby komentować