Takiego pstrąga z grilla to mogę jeść co tydzień. Następnym razem postaram się bardziej przy zdjęciu.
#obiad #jedzenie
#obiad #jedzenie
Wygląda mega!
Trzeba go wysmażyć piorunami
Elegancko wygląda. Próbowałeś gotować groszek z dodatkiem sody? Powinien zachować wtedy bardziej intensywny kolor
Zapytam.. bo mnie skręca ... skąd wy kurwa bieżecie takie talerze?
O paaaanie, robię jutro
@Zoombie Ze sklepu z talerzami xD
@Zoombie talerz od matki z duralexu, tylko celowałem tak żeby światło odbił
@kisekchytrusek @Katydid Mój sposób na groszek to najpierw wypić zalewę z puszki, potem włożyć groszek na roztopione masełko, zasypać przyprawami (no ja mam akurat specjalną mieszankę ziół od Callogero z Sycylii, każdemu polecam poznać jakiegoś Włocha xd) i trochę podgrzać
Zaloguj się aby komentować