#gotujzhejto
@Z_buta_za_horyzont I namówił.
@UncleFester Zapowiada się łatwiejsze niż gotowanie wody. Mam nadzieję, że w smaku będzie lepsze niż wrzątek
@Z_buta_za_horyzont
Kwestia doboru grzałek/temperatury i sposobu obróbki termicznej (pieczenie/duszenie)
daj kawałek
@Hoszin Wybacz z przepisu wyszła jedna porcja
Odpalam husarię, ale czemu po majówce?
@vinclav Coś trzeba było zrobić z tego co po majówce zostało
Wyglądają jakby spały
@SuperSzturmowiec Pod kołderką z boczku
@Z_buta_za_horyzont oliwa bo przecież boczek za chudy
@Opornik Oliwa żeby im się łeby nie przypaliły
@UncleFester Dokładnie, oliwa tylko na na główki.
@Z_buta_za_horyzont Ale tak po kilka? Ja pojedynczo zawsze zawijam.
@franaa Zawijałem po dwa bo by mi boczku brakło
A tu w cieście francuskim z szynką parmeńską i camembertem.
@Dildorsz Będę musiał spróbować następnym razem z serem camembert
@Z_buta_za_horyzont Ja take tartę polecę. Spód kruche ciasto ale posolone, szpinak z czosnkiem, szparagi 2 żółtka, 2 całe jaja, 200 ml śmietany albo najlepiej creme fraiche, na oko fety i pecorino, pieprz.
@franaa Ciekawe ale szpinaku nie ruszę w życiu
@Z_buta_za_horyzont Możesz zrobić z samymi szparagami, nikt tego nie sprawdza xD
Zaloguj się aby komentować