Dobra, bo mnie to już srogo intryguje. Zaiwaniasz po tych górach, a kiedy praca? Co trzeba robić żeby tak robić?
@macgajster trzeba wziąć urlop
@Zielczan wziąłem... jak patrzę ile wrzucasz to wygląda to na bardzo długi urlop
@macgajster Panie, a ile ja byłem, na majówkę urlop 3 dni, na Boże Ciało 2 dni, weekend w Biesach to bez urlopu i teraz 5 dni
@Zielczan a wyglądało na dużo
@Zielczan jeez, jak to się je z bitą śmietaną?
https://www.youtube.com/watch?v=netbaO9tlIU&ab_channel=HONESTGUIDE
@markxvyarov Też mnie to zaintrygowało
BTW. to 'daily menu' to jest też zupełnie normalna rzecz na Wyspach. U nas mówi się 'lunch menu', a nie 'daily', ale to to samo. Też obowiązuje w określonych godzinach (czasem dania z karty serwowane tylko w określone dni), porcje w lunczowym są mniejsze i jest taniej.
@markxvyarov @Fly_agaric dosłownie wczoraj słuchałem podcastu o Czechach i to jest dokładnie sytuacja z niego, że Polacy nie potrafią zrozumieć, że Czesi mięsne sosy maja na słodko xD
@Zielczan to samo jadłem ostatnio, tyle że Rohozca wziąłem ciemnego. Niebo w gębie. Smacznego.
@razALgul dobre było ino jak dla mnie to mogliby dać 2x większą porcję, nie obraził bym się xD
@Zielczan ja też i powiem, że ta cytrynka z bitą śmietaną i sosem żurawinowym, to game changer dla mnie. Muszę spróbować przy serkach z grilla. Takie głupie smaki, czasem są zajebiste...
Ja już w czwartek Morawy Południowe. Crossfit wątroby będzie :)
Zaloguj się aby komentować