Komentarze (25)
Zagrycha pod wódę, a nie sniadanie
Nie tylko w Warszawie 🤢
za mało ogórków. 11/10
Ja poproszę ten blok czekoladowy
Sledzik na sniadanie jak dla mnie za mocny smak. Ale za dzem ze swinii moge ci wybaczyc tego sledzika ;)
@bartek555 próbowałeś Po Gryficku? Nie wiem co dodają, ale ma dużo delikatniejszy i głębszy smak, trochę jak śledź z żurawiną.

Nie jestem fanem ryb w ogole, chyba ze surowe. A sledz to jadalem tylko do ziemniaczkow w mundurkach ;)
Też je lubię, ale wystarczy skład sprawdzić. Glutaminian monosodowy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Smacznego, ja na sam widok walnąłem haka
@Opornik jak nie ma starej to brakuje do ściągania browarka XD
@myoniwy u niektórych pies bardziej apetyczne rzeczy je.
Smakowka

Mmm, lastryko

@izopropanol lastryko to jest biały, czarny to marmur( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Opornik Niby tak, ale nie do końca.
-
Kaszanka tylko na ciepło. I jeśli w wersji "lastryko" to z drobniejszym wzorem.
-
Skwarki w smalcu, raczej drobniejsze i bardziej wysmażone (do chrupkości). Cebulka też mogłaby być lekko wysmażona w tym smalcu. Podniosłaby smak smarowidła. Byłoby bardziej po chuopsku.
-
Śledzik na surowo? No cóż... Ludzie przepadają, ale mnie surowizna jakoś odrzuca.
Kaszanka tylko na ciepło
Normalnie też tak wolę, ale to lastryko jest wyjątkowo dobre, mała firemka, jak kupowałem jeszcze były ciepłe i płynne.
@Opornik aż kce sie wyciągnoć pinset gramz baryka, patrząc na takie głębokie śniadanko
Zaloguj się aby komentować