Schab, szynka, boczek. 4 godziny 55st, potem podpiekanie do 67st w środku. Boczek trochę dłużej siedział. Stygnie.

#wedzenie #domowelepsze #jedzenie #gotujzhejto
0f5c8bde-7404-4818-a6b7-d0cfa54794ae
070f5846-fa1b-4492-b1f1-1c170e920d82
panporucznik

Dygnął ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Mr.Mars

Zjadłym wszystkiego po jednej sztuce.

Bamse

@Bezbronny LIN dla skali?

Pirazy

@Bezbronny u mnie zywieckie, schaby i szyneczki juz popakowane prozniowo

749a1a75-03c6-4511-8d5d-23454a2658d4
Bezbronny

@Pirazy to moje żywieckie już podsuszone z lekka.

cf54b8c8-d68c-4165-bb5c-4f236aa4382d
Fletcher

@Bezbronny to wędzone rozumiem? Czy w piekarniku ?

Bezbronny

@Fletcher wędzone wędzone. Mogłem podpiekać w wędzarni, ale za zimno było i zbyt duże straty ciepła w stosunku do żarcia prądu. Nie chciało mi się parzyć tym razem.

Zaloguj się aby komentować