#jedzenie #gotujzhejto
@Zielonypomidor już się zaczynałem martwić o Ciebie, a żarełko jak zawsze sztos
@Zielonypomidor mama mi to zawsze robi kiedy przyjeżdżam do rodziców;) Zajebista zagrycha
@Zielonypomidor roladki albo zawijaski
@moll No ale jakby z pieczarkami i kapustą to paszteciki?
@Zielonypomidor istnieje taka wersja. Chociaż paszteciki wolę z ciasta drożdżowego. Smaczniejsze moim nieskromny zdaniem
@moll W sumie też zawsze z drożdżowego, tylko mam wrażenie, że tu dałoby się więcej farszu upchać.
@Zielonypomidor wychodzi podobnie, testowaliśmy obie wersje. W drożdżowe jak się uprzesz też napchasz
@moll Dobrze wiedzieć.
Boczek... w cieście francuskim??? Tego nie da się ominąć!
@Zielonypomidor jadłbym nym
@Zielonypomidor o kurczę, wyglada elegancko, jak to zrobić?!
@bartlomiej_rakowski W tym stylu https://poprostupycha.com.pl/przepis/slimaczki-z-ciasta-francuskiego-z-serem-i-szynka/
Zaloguj się aby komentować