@SlepaKura chłop ma racje
@SlepaKura no to porzadny ojciec, daje wam wybor, kto tam teraz patrzy na takie rzeczy
@SlepaKura polać mu!
@SlepaKura fuj, boczek
@dywagacja jak mam pogryźć tłuszcz w jakimkolwiek mięsie, to mogę mielić to godzinami w pysku, i na finale wypluję. Taki francuski piesek ze mnie
@zero to będzie podgrzane na patelni i wymieszane z resztą. Nawet byś nie zauważył
@SlepaKura nie wytopisz tłuszczu. Serio, mam jakąś taką blokadę, że jak nie potrafię pogryźć mięsa, to nie przełknę. Nawet z kurczaka wycinam resztki ewentualnego tłuszczu.
@zero no każdy ma jakiegoś bzika. Ja się dziwię ludziom, co skórę z golonki zostawiają, bo jest pyszna xD mogłabym tylko ją zjeść, bez mięsa xD
@zero
jak mam pogryźć tłuszcz w jakimkolwiek mięsie, to mogę mielić to godzinami w pysku, i na finale wypluję
To nie jest tłuszcz, tylko ścięgna. W mięsie dobrej jakości nie ma ścięgien i nie trzeba nic przeżuwać godzinami.
@Duomo jak zwał tak zwał. Tak czy inaczej mogę to mielić w pysku, i nie. Po prostu nie.
@SlepaKura no ja np też golonki nie lubię.
U mnie w pracy jest chłopak, który jak je kanapki, to zostawia skórki. A wg mnie skórka z chleba to najlepsze co może być.
@zero a dla mnie chlebek mógł by nie istnieć xD lubię Cię, nie będziemy sobie podjadać xD
@SlepaKura bardzo dobrze, obyśmy jak najbardziej odchodzili od tego sztywnego trzymania się tych topornych tradycji, kompletnie nie rozumiem zachwytów nad świątecznym żarciem, co roku tym samym
@zero
jak zwał tak zwał. Tak czy inaczej mogę to mielić w pysku, i nie. Po prostu nie.
No bo mięso ścięgniste to najgorsza klasa mięsa i nie da się tego pogryźć. Natomiast nie ma to żadnego związku z tłuszczem, który się rozpuszcza i nadaje całej potrawie smaku.
Zaloguj się aby komentować