Późna kolacja. Zostało mi sporo sosu z poprzedniego wypieku, mozarella i mąka super zero są i mnie zawsze w zapasie więc padła szybka decyzja by znowu rozgrzać piekarnik i coś upiec. Tym razem zrobiłem ciut grubsze ciasto, do tego oliwa kalamata i wyszło przepysznie
#bojowkapiekarska #pizza #jedzenie #gotujzhejto
#bojowkapiekarska #pizza #jedzenie #gotujzhejto
@Yes_Man mąka super zero? Doprecyzujesz i dla laika szybka instrukcja jak zrobic?
@Tylko-Seweryn czyli taka, która szybko przelatuje przez sitko prosto do śmietnika. proszę bardzo
Co Ty drożdży nie dałeś nic a nic?
@Koloalu wyobraź sobie że dodałem
@Yes_Man to jakim cudem nic nie urosło?
@Koloalu yyyy, urosło. Ja nie robię buły. To, co widzisz to mój wariant na grubym cieście. Zazwyczaj robię max 3mm ciasto
Bardzo ładny podpłomyk
Zaloguj się aby komentować