Komentarze (8)

moll

@Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw przesmaz to porządnie, zanim stejk Ci zamuczy xD

moll

@Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw 

Sveg

Jak masz takiego cienkiego steka to na maksymalnie rozgrzana patelnie go wrzucaj. Wtedy ladniej sie przypiecze i szybciej. 👌

Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw

@Sveg nie, co to za idiotyczna moda na doprowadzanie tłuszczu na patelni do dymienia żeby usmażyć kawałek mięsa.

Zbiorowa głupota!

Sveg

Co? Chodzi mi o to, że reakcji Maillarda nie miałeś na mięsie. Co ma do tego olej?

Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw

@Sveg miałem, nie masz pojęcia jak wygląda reakcja Maillarda na mięsie bez panierki.

Zaloguj się aby komentować