Standardowo dla jego: steak (tym razem z rozbartla) na maśle klarowanym, pieczone ziemniaczki na smalcu gęsim.
#gotujzhejto #steak #chlopskiejadlo
![9a07e724-7b80-487b-95af-bac97facfa29](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/04e46a6cbdeea987d86ab6cc67d2782f.jpg)
![6523653a-6938-4165-869c-59897277e3ff](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/7d5e0580b5106696600f86c752235c35.jpg)
![25cb8e5b-afd0-49e2-9003-92cee4bf3c78](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/84bb735a37a443d9e27bd8b4478b4e7f.jpg)
@Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw przesmaz to porządnie, zanim stejk Ci zamuczy xD
@moll był idealny
@Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw
Jak masz takiego cienkiego steka to na maksymalnie rozgrzana patelnie go wrzucaj. Wtedy ladniej sie przypiecze i szybciej. 👌
@Sveg nie, co to za idiotyczna moda na doprowadzanie tłuszczu na patelni do dymienia żeby usmażyć kawałek mięsa.
Zbiorowa głupota!
Co? Chodzi mi o to, że reakcji Maillarda nie miałeś na mięsie. Co ma do tego olej?
@Sveg miałem, nie masz pojęcia jak wygląda reakcja Maillarda na mięsie bez panierki.
Zaloguj się aby komentować