Podejście do ramenu nr 2.
Ostatnio mój ramen zdobył parę piorunów, może i miso ramen zasłużył na wygrzmocenie? Tym razem podbiłem stawkę i zrobiłem domowy boczek chasu. Wyszedł lepszy niż w jakiejkolwiek knajpie w PL gdzie jadłem ramen😎
#gotujzhejto #gotowanie #kuchnia #ramen
Ostatnio mój ramen zdobył parę piorunów, może i miso ramen zasłużył na wygrzmocenie? Tym razem podbiłem stawkę i zrobiłem domowy boczek chasu. Wyszedł lepszy niż w jakiejkolwiek knajpie w PL gdzie jadłem ramen😎
#gotujzhejto #gotowanie #kuchnia #ramen
Protip. Dawaj link do porzedniego wpisu oraz od razu link do przepisu.
Rozumiem, że o ten chodzi?
https://www.justonecookbook.com/spicy-shoyu-ramen/
Łap pioruna na zachętę. Wygląda świetnie i bym opierdolił bo nie znam się na tyle na ramenach bym wybrzydzał.
@ColonelWalterKurtz co to za boczek chaosu? Wygląda jak zwykły zawijany, pieczony.
@GrindFaterAnona boczek chaosu 🤩dokładnie to co piszesz tylko w azjatyckiej zalewie z sake, sosu sojowego etc.
@ColonelWalterKurtz - nie zesraj się
@koszotorobur literalnie właśnie to robię 😆
Komentarz usunięty
Sam robisz dashi czy używałeś dashi packet?
@Wido dashi z proszku używam.
@ColonelWalterKurtz masz jakąś konkretną firmę która polecasz?
Zaloguj się aby komentować