#gotujzhejto #hejtopizza #pizza #jedzenie
@Bankrut.pl ja w trakcie konsumpcji swojej właśnie. smacznego
@PlatynowyBazant20 Dzięki, smak
@Bankrut.pl mozzarella z Dino (z bloku), papryczka czerwona i zielona (słodkie), pomidorki, szynka z Biedronki delikatna czy szwarcwaldzka, zioła, sos z pomidorów mutti ciasto 60% 2 dniowe - standardowe czyszczenie lodówki jak zona w delegacji
@Bankrut.pl czwarta kulka co miała być dla żony poszła na coś ala podpłomyk z oliwą, ziołami i czosnkiem, ale trochę przypaliłem (zjadliwe). nie mam specjalnego pieca tylko piekarnik AEG do 300 stopni C
@PlatynowyBazant20 Wyglada zacnie, na pewno smaczna, ciasto przez dwa dni na pewno dobrze dojrzało
@Bankrut.pl czasem robię na 5 dniowym nawet, robię dużo ciasta i trzymam w garażu ciasto tam jest 10-12 stopni. wychodzi wtedy super. a taką prawdziwą napoletane na 500 stopni robię latem na ogródku na takim piecyku z JULI
@PlatynowyBazant20 Tez robie wiecej ciasta, czasem na 7-8 placków wiec te ostatnie 5 dni fermentuja
Zaloguj się aby komentować