Pierwsza część procesu za mną, kolejna część należy do bakterii mlekowych. Tak jak podejrzewałem 20 kilogramów to za dużo na moje wiaderko. Ale nadmiar spożytkowałem robiąc resztę w słoiku 4l i w drugim wiadrze. Teraz tylko czekać na korzuch by przenieść wszystko do zimnego pomieszczenia.
Za kapustę i marchew dałem 70zl bo przedtem nie pisałem.
#gotujzhejto #zainteresowania #gotowanie #chwalesie
Za kapustę i marchew dałem 70zl bo przedtem nie pisałem.
#gotujzhejto #zainteresowania #gotowanie #chwalesie
@starebabyjebacpradem Zdrówka dla bakterii!
@starebabyjebacpradem w jakimś warzywniaku brałeś? Ja na targu brałem po 20pln/10kg.
@wonsz na targu 3zl kg siekanej
blokiem wołowym docisnąłeś?
no nieźle, będzie od razu bigos
@VonTrupka cegłą
@starebabyjebacpradem Masz ze Stolycy blisko na Bronisze. Polecam stronę https://www.fresh-market.pl/ceny/z-rynkow-hurtowych/bronisze
Nawet z opłatą za wjazd się opłaca.
@szczelamseczasem siekanej nie mają z jakiś niewyjaśnionych przyczyn. A samemu siekać 20kg bez mandoliny to żaden biznes.
@BajerOp Siekaną na hali dostaniesz. A nawet zakup szatkownicy z alledrogo zwróci się po pierwszym razie.
@BajerOp mi na miejscu siekali te główki co chciałem
Zaloguj się aby komentować