#gotujzhejto #bojowkapiekarska #domowasuszarnia
@magnes No i smaka mi zrobiłaś.
@Zielonypomidor To jest zaraźliwe bo zrobiłam tylko dlatego, że znajoma przyniosła do pracy. I wiedziałam, że też muszę, ale w ostatniej chwili zmieniłam tylko zdanie, że nie drożdżowe, a półkruche
@magnes No ja zawsze na drożdżowym ale to chyba bardziej kwestia przyzwyczajenia niż smaku.
@Zielonypomidor Stwierdziłam, że drożdżowe, to zawsze więcej ciasta niż farszu, a takie półkruche dłużej nie czerstwieje i to był dobry wybór
@magnes ale piękności
@magnes I teraz będę musiał spróbować. ( ‾ʖ̫‾)
I barszczyk do tego mmm
@magnes dej przepis! (° ͜ʖ °)
@maciekawski Robi je niemal identycznie. U mnie w farszu nie było pieczarek tylko duszne podgrzybki
@magnes a to one mogą zczerstwieć? Jakoś nigdy nie dotrwały u mnie w domu do tego etapu, a żona z reguły robi ich niemało. Widać za szybko znikają
Zaloguj się aby komentować