#gotujzhejto #ogrodnictwo #jedzenie #foodporn
Malosolne coneseur style. ( bo waznych jest kilka szczegolow, ktore robia roznice miedzy dobrym a doskonalym )
Wlasne ogoreczki (3 odmiany), wlasny czosnek, koper, liscie wisni porzeczki i winogrona.
Za 3 dni mozna sie bedzie czestowac
Robi sie tez kiszona glowka kapusty w calosci w drugiej kamionce. Stary czlowiek ktorego poznalem na wakacjach polecil mi zrobienie golabkow w lisciach z tak wlasnie ukiszonej kapuchy. Beda testy :]
Malosolne coneseur style. ( bo waznych jest kilka szczegolow, ktore robia roznice miedzy dobrym a doskonalym
Wlasne ogoreczki (3 odmiany), wlasny czosnek, koper, liscie wisni porzeczki i winogrona.
Za 3 dni mozna sie bedzie czestowac
Robi sie tez kiszona glowka kapusty w calosci w drugiej kamionce. Stary czlowiek ktorego poznalem na wakacjach polecil mi zrobienie golabkow w lisciach z tak wlasnie ukiszonej kapuchy. Beda testy :]
@SlavedWizard Ale bym zjadł ogóra, ale takiego dryblasa!
Moge wyslac jednego, na twoj koszt XD
@SlavedWizard Nie no, aż tak to nie.
Zaloguj się aby komentować