#gotujzhejto #ogrodnictwo #jedzenie #foodporn

Malosolne coneseur style. ( bo waznych jest kilka szczegolow, ktore robia roznice miedzy dobrym a doskonalym )
Wlasne ogoreczki (3 odmiany), wlasny czosnek, koper, liscie wisni porzeczki i winogrona.

Za 3 dni mozna sie bedzie czestowac

Robi sie tez kiszona glowka kapusty w calosci w drugiej kamionce. Stary czlowiek ktorego poznalem na wakacjach polecil mi zrobienie golabkow w lisciach z tak wlasnie ukiszonej kapuchy. Beda testy :]
115dfa75-e8db-42e6-b1ec-31a90ddbd512
00e9bcce-2165-4824-83cb-c6c2b6573b45
01bbc132-305e-4cd7-a1b6-1aa1bed487c9
647b6e8c-ed5a-46aa-a085-2139264c2fc7
49989687-4a11-40ee-aa7a-48b566084f44
Lubiepatrzec

@SlavedWizard Ale bym zjadł ogóra, ale takiego dryblasa!

SlavedWizard

Moge wyslac jednego, na twoj koszt XD

Lubiepatrzec

@SlavedWizard Nie no, aż tak to nie.

Zaloguj się aby komentować