Odwrócone tosty, ciasto francuskie zapiekane z zawartością pod spodem.
Na papier do pieczenia idzie smarowana pędzelkiem oliwa, pieprz, cebula, pomidory, czarne oliwki, oregano. Przykrywane ciastem francuskim, dobrze dociśnięte, podziurkowane widelcem i zapiekane aż będzie złote i odparuje woda z pomidorów. Po odwróceniu łopatką posypane Grana Padano (10.99 zł / 150g w Dino ) oraz solą.
#pomidory oczywiście z własnej szklarni.
Muszę zacząć wymyślać dania z pomidorów, bo zaczyna się sezon, gdzie pomidory będziemy jeść na śniadanie, obiad i kolację
Na papier do pieczenia idzie smarowana pędzelkiem oliwa, pieprz, cebula, pomidory, czarne oliwki, oregano. Przykrywane ciastem francuskim, dobrze dociśnięte, podziurkowane widelcem i zapiekane aż będzie złote i odparuje woda z pomidorów. Po odwróceniu łopatką posypane Grana Padano (10.99 zł / 150g w Dino
#pomidory oczywiście z własnej szklarni.
Muszę zacząć wymyślać dania z pomidorów, bo zaczyna się sezon, gdzie pomidory będziemy jeść na śniadanie, obiad i kolację
Zaloguj się aby komentować