Nocne krótkie gotowanie na 4 obiady. Kolejny raz wegańskie do przetestowania Ostatnio jadłem na słodko i w sumie po 5 dniach nawet się nie znudziło, ale warto coś zmienić z przyzwoitości XD

Na 4 dni:

- 260g pełnoziarnisty makaron spaghetti
- 450g brokuły
- 450g fasolka szparagowa
- 360g tofu wędzone
- 360g tofu bazyliowe
- 480g groszkek konserwowy
- 480g fasola czerwona konserwowa
- 285g kukurydza konserwowa
- trochę oleju z awokado
Sól, pieprz, kurkuma, peri peri, papryka wędzona

#jedzenie #jedzzhejto #gotowanie #gotujzhejto
a57fcfee-bbf8-4260-a86d-0a4c17e3e3c5
6e5d7361-4b8d-4f6e-b587-0d6cc6f39436
d8448290-c0ad-440f-a0bd-bf57acc304ae
nobodys

Nawet nie ma 1000kcal/porcję przy zawyżonej ilości oleju

29291a1f-cb88-416a-bed3-2920b0f8c1c6
Astro

@nobodys szkoda że taki fajny pomysł i tyle pracy zmarnowane brakiem mięsa. No nic, może jeszcze się nawrócisz :)

nobodys

@Astro U mnie jest czas na mięso, jest czas bez mięsa

AndrzejZupa

Co ty z tym później robisz żeby nie skisło?

nobodys

@AndrzejZupa Przez 4 dni w szczelnym boxie nie skiśnie.

Zaloguj się aby komentować