#gotujzhejto #jedzenie
@Mielonkazdzika Powiem szczerze super wygląda ale moje główne zazdro to świeża fasolka.
@Mielonkazdzika to jakaś inna odmiana szparagów, czy co to?
@zomers to zielone to fasolka i brokul (taki na dlugich lodygach)
@Mielonkazdzika To w sumie jest brokuł łodygowy zwany też dzikim brokułem jakaś firma promuje to pod nazwą bimi.
@Zielonypomidor świeża zielona fasolka (podobnie jak młode ziemniaki) są dostępne przez cały rok w sklepach i to w normalnej cenie. Za to żółtą fasolkę szparagową można dostać tylko w polskim sklepie.
@Pieron Ale ja w Polsce.
@Mielonkazdzika Ostatnio nawet patrzyłem na te brokuły, jak to wygląda w smaku? Bardziej wyraziste niż normalny?
@Mynameis60 powiedzial bym ze smakuje jak normalny brokul.
@Mielonkazdzika wszyscy Polacy to jedzą w UK?
@mickpl Oczywiscie ze nie wszyscy, bo gusta sa przeciez rozne. Ale przegladajac moj tag mozesz, ogolnie zobaczyc kulinarne zycie polskiego emigranta za granica. Niektorych to interesuje.
@Mielonkazdzika UK to nie zagranica xD
@mickpl o kolega emigrant
@Mielonkazdzika zebym był kolega emigrantem to oboje musielibysmy być na emigracji xD
@mickpl napisales ze uk to nie zagranica wiec myslalem ze tu wyemigeowales.
Zaloguj się aby komentować