Nie starałem się.
Cheddar, kiełbasa własnej produkcji, salsa meksykańska 23.
8e1764fb-ce5b-4a61-9796-d8e77df2dffa
Dzienpachniejakpoczatek

@serwer Kurde dopiero teraz zauważyłem.

JesteDiplodokie

@Dzienpachniejakpoczatek aha xD

fdc41aad-e8bd-458d-bb28-6e25777c4abf
Legitymacja-Szkolna

@Dzienpachniejakpoczatek czyli dałeś z siebie całe 30%

parabole

Za to jaki talerz ładny...

Dzienpachniejakpoczatek

@Legitymacja-Szkolna 30% to stanowczo za dużo. Robię teraz karpatkę i to ona tak na 30%


@parabole polska produkcja z PRL, uwielbiam takie.

Quassar

Ja dzisiaj pierogi, a na kolację tosty z wędliną i żółtym serem.

I beriso czekoladowe

16c7810d-6200-4850-b7b6-bca781e8e0c6
Opornik

@Dzienpachniejakpoczatek Przyjedź do Stolnicy, to w co drugim śmietniku takie stoją.

fallen_man

Swastyki swastyki, ale żeby najpierw kłaść ser a potem dopiero kiełbasę to już trochę dziwne.

zuchtomek

@Dzienpachniejakpoczatek 10/10

Pepekr64

@Dzienpachniejakpoczatek jak kiełbasa własnej produkcji to jest napracowanko. Gratuluję i życzę smaczengo

SuperSzturmowiec

@fallen_man też bym tak kładł

SuperSzturmowiec

@serwer jaki naziol takie swastyki xD

fallen_man

@SuperSzturmowiec ale ziom, jak ser się rozpuści to tak fajnie przykryje kiełkbaski. Jak odrobinę dłużej go przyciśniesz w piecu, to jeszcze tak fajnie się zrumieni od góry.

Zaloguj się aby komentować