Cheddar, kiełbasa własnej produkcji, salsa meksykańska 23.
dziwne te swastyki
@serwer Kurde dopiero teraz zauważyłem.
@Dzienpachniejakpoczatek aha xD
@Dzienpachniejakpoczatek czyli dałeś z siebie całe 30%
Za to jaki talerz ładny...
@Legitymacja-Szkolna 30% to stanowczo za dużo. Robię teraz karpatkę i to ona tak na 30%
@parabole polska produkcja z PRL, uwielbiam takie.
Ja dzisiaj pierogi, a na kolację tosty z wędliną i żółtym serem.
I beriso czekoladowe
@Dzienpachniejakpoczatek Przyjedź do Stolnicy, to w co drugim śmietniku takie stoją.
Swastyki swastyki, ale żeby najpierw kłaść ser a potem dopiero kiełbasę to już trochę dziwne.
@Dzienpachniejakpoczatek 10/10
@Dzienpachniejakpoczatek jak kiełbasa własnej produkcji to jest napracowanko. Gratuluję i życzę smaczengo
@fallen_man też bym tak kładł
@serwer jaki naziol takie swastyki xD
@SuperSzturmowiec ale ziom, jak ser się rozpuści to tak fajnie przykryje kiełkbaski. Jak odrobinę dłużej go przyciśniesz w piecu, to jeszcze tak fajnie się zrumieni od góry.
Zaloguj się aby komentować