Nastepne podejscie do pulled pork.
Marynata 24h na sosie bbq, jesli chodzi o przyprawy to troche tego troche tamtego….
4h na 140 stopni, termobieg on.
Dalem duzo wiecej sosu do marynaty i mniej w pierkarniku z racji tego ze nie bylo lopatki w sklepie to wziolem schab, balem sie ze wyjdzie podeszwa bo to juz nie tak syyyyttyyyyy tlusciutki kawalek.
W smaku duzo lepiej niz na oko. Poprzednia edycja
tu .
I teraz bede ten schab wpierdalal w robo az na miesiac znienawidze pulled pork.
#gotujzhejto
Marynata 24h na sosie bbq, jesli chodzi o przyprawy to troche tego troche tamtego….
4h na 140 stopni, termobieg on.
Dalem duzo wiecej sosu do marynaty i mniej w pierkarniku z racji tego ze nie bylo lopatki w sklepie to wziolem schab, balem sie ze wyjdzie podeszwa bo to juz nie tak syyyyttyyyyy tlusciutki kawalek.
W smaku duzo lepiej niz na oko. Poprzednia edycja
tu .
I teraz bede ten schab wpierdalal w robo az na miesiac znienawidze pulled pork.
#gotujzhejto
troche tego troche tamtego
To tak w moim stylu przyprawione xd
@splash545 cyk prpyczki, platkow chili. Soli piperzu czosnku to wiadomo, a potem jakies ziolka i jakis mix tajski. Czyli co wpadlo pod reke to sie syplo Xd
@ErwinoRommelo
wygląda ok.
ale na przyszłość jak nie ma Łopatki to na pulled porka lepiej nadaje się karkówka niż schab.
porpomuje też podlewać piwem w trakcie pieczenia.
pulled pork zawsze mega
@GordonLameman no nie bylo nic… schab i boczek tylko. Ale juz raz odpuscilem bo nie bylo dobrego kawalka to pomyslalem sobie jebac to zobaczymy co wyjdzie.
Zaloguj się aby komentować