Na straganie w dzień targowy, obdzierają krokodyla że skóry #podroze #tajlandia #gotowanie ja lubię jeść krokodyla
bd1637de-2dd0-4b4e-af45-4412268b5013
vredo

Skont masz zdjęcie mojego siusiaka?

cebulaZrosolu

@Analnydestruktor pamiętaj dobrze się wysrać przed powrotem do Polski bo Cię jeszcze na granicy złapią za przemyt krokodyla do UE :)

Analnydestruktor

@cebulaZrosolu na szczęście na stałe nie mieszkam w Pl. I dopiero przyjechałem. Dużo kup zrobię do powrotu

chwastyodkuchni

@Analnydestruktor Obdzierają ale już po obróbce termicznej? W sumie tak samo jak jaszczurki w Australii.

Analnydestruktor

@chwastyodkuchni przed. Kroją takiego obdartego na kawałki i cyk na grilla

chwastyodkuchni

@Analnydestruktor No tak, piec za duży , na kuchnie uliczną , musiałby być

Analnydestruktor

@chwastyodkuchni tak naprawdę to obdzierają w hodowli. Do Makro trafia już bez skóry. A na stragan z makro

chwastyodkuchni

@Analnydestruktor Sorry rozkojarzony jestem, bo czytam o zabitym policjancie. Tak skóra na buty, paski i torebki, szkoda zniszczyć.

Analnydestruktor

@chwastyodkuchni zdjęcie z zeszłego roku. Tak grill wygląda,

a4cfda97-e68e-41e8-ae59-62731bd88949
chwastyodkuchni

@Analnydestruktor Filet z ogona jest najlepszy.

Chrabonszcz

@Analnydestruktor w hodowlach w Azji uszkadzają żywym krokodylom rdzeń kręgowy i skórują je żywcem, bo tak łatwiej skóra schodzi.


A ty pajacu im dokładasz do biznesu.

Analnydestruktor

@Chrabonszcz gdyby to ode mnie zależało to bym sam to zrobił. Niestety. Aha foie gras też wpierdalam.

Opornik

@Analnydestruktor Jak smakuje?

Analnydestruktor

@Opornik mnie przypomina schab o smaku lekko rybnym

Zaloguj się aby komentować