Skont masz zdjęcie mojego siusiaka?
@Analnydestruktor pamiętaj dobrze się wysrać przed powrotem do Polski bo Cię jeszcze na granicy złapią za przemyt krokodyla do UE :)
@cebulaZrosolu na szczęście na stałe nie mieszkam w Pl. I dopiero przyjechałem. Dużo kup zrobię do powrotu
@Analnydestruktor Obdzierają ale już po obróbce termicznej? W sumie tak samo jak jaszczurki w Australii.
@chwastyodkuchni przed. Kroją takiego obdartego na kawałki i cyk na grilla
@Analnydestruktor No tak, piec za duży , na kuchnie uliczną , musiałby być
@chwastyodkuchni tak naprawdę to obdzierają w hodowli. Do Makro trafia już bez skóry. A na stragan z makro
@Analnydestruktor Sorry rozkojarzony jestem, bo czytam o zabitym policjancie. Tak skóra na buty, paski i torebki, szkoda zniszczyć.
@chwastyodkuchni zdjęcie z zeszłego roku. Tak grill wygląda,
@Analnydestruktor Filet z ogona jest najlepszy.
@Analnydestruktor w hodowlach w Azji uszkadzają żywym krokodylom rdzeń kręgowy i skórują je żywcem, bo tak łatwiej skóra schodzi.
A ty pajacu im dokładasz do biznesu.
@Chrabonszcz gdyby to ode mnie zależało to bym sam to zrobił. Niestety. Aha foie gras też wpierdalam.
@Analnydestruktor Jak smakuje?
@Opornik mnie przypomina schab o smaku lekko rybnym
Zaloguj się aby komentować