takie to do kanapeczek czy szamasz z np. grulami i surufko?
btw. jak opiekasz? długo w niskiej, czy >180° ?
Bulka, coleslaw I kiszoniak. Ale jutro do pracy wezmę z ziemiakami.
115C przez 5.5h, przepis z kanału policzona szama.
@StaryPijany chyba z rok się próbuję namówić na zrobienie wieprza długo w niskiej, ale musiałbym się albo zabrać za to z rańca, albo dzień wcześniej.
Drugie mało prawdopodobne, pierwsze trochę bardziej prawdopodobne.
Pewnikiem jednak poniechałbym szarpanie na rzecz konkretnej sztuki mięsiwa na talerzu (っ˘ڡ˘ς)
wyciągając kawałka kaczki zauważyłem jednak zamrożone kilo ścierwa, więc pewnikiem wrzucę do piekła we wt lub śr (´・ᴗ・ ` )
podpowiedz tylko czy te 115 to pod zamknięte żaroodporne czy ta ze +20 wincyj a ta wyjściowa temp to końcówka do końcowego opieczenia
Ja wstałem rano żeby wrzucić to do pieca :d ja robiłem najpierw 25min termoobieg beż przykrycia, a potem 115 pod przykryciem w żaroodpornym 5.5h
@StaryPijany
@StaryPijany
za pulled pork’s zawsze piorun.
ja do były wsadzam surówkę z czerwonej kapusty - bardziej mi pasuje
no i jalapeño.
Brzmi elegnacko
@StaryPijany uwielbiam, prostszy do zrobienia jest chyba tylko ryż w torebkach. Propsuję jak pojebion
Fakt, te danie jest bardzo proste lecz czasochłonne :D
@StaryPijany to ja polecam szybkowar, w 1.5h bedzie gotowe, i odrobine lepsze w smaku.
Jest to jakieś rozwiązanie, ale nie mam szybkowaru i chyba nie będę kupował, żeby zrobić raz na miesiąc pulledpork :D
Zaloguj się aby komentować