Sztuka fermentacji Katza to serio biblia.
@Zielonypomidor kurna, solidna pozycja... faktycznie, jest wszystko
(wpadłam na Twój wpis przypadkiem, nie dostałam powiadomienia, że wołasz
@moll Jestem mega zaskoczony i wydał jeszcze drugą książkę na ten temat. Będę ją czytał chyba z dwa tygodnie. Z tym Hejto to nie wiem, gołębie chyba strajkują.
@Zielonypomidor to o tym da się napisać jeszcze jedną książkę? Mistrz! Daj znać po lekturze tej, na ile przystępnie/wyczerpująco podszedł do tematu. Sama raczej nie tknę tematu, bo fermentacja i pleśnie to nie mój obszar, ale ciekawość ujęcia i wyczerpania tematu mimo to jest.
może miały przerwę na kolację, bo powiadomienia z komentarzy idą normalnie
@moll Dam znać, bo na razie pobieżnie przejrzałem ale piwo naturalnie mętne jęczmienne spokojnie bym zrobił po przeczytaniu.
@Zielonypomidor piwo też robisz? gdzie Ty masz na to wszystko miejsce?
opóźnienie to tak, bo gołębie się obżarły i wolno latają xD
@moll Nie piwo w tym roku raczej nie i chyba wtedy wśród znajomych bym poszukał kogoś kto robi i się jakoś dołączył. Na sobotę planuje zrobić goudę, może się uda.
@Zielonypomidor brzmi jak dobry plan
No i namówił, jest na aledrogo po 17,75zł
@UncleFester Tak widziałem, pierwsze wydanie ale w tej cenie warto.
Zaloguj się aby komentować