@moll
Sztuka fermentacji Katza to serio biblia.
54e5186f-5cb5-4369-b6a6-d5a615ebd5f0
93403f62-1840-4e7d-be02-b1dee77cec34
7af3bfd3-7444-475c-9170-eff2694e00e5
bfab067e-5345-4056-9c83-47d7fee1ccba
moll

@Zielonypomidor kurna, solidna pozycja... faktycznie, jest wszystko


(wpadłam na Twój wpis przypadkiem, nie dostałam powiadomienia, że wołasz )

Zielonypomidor

@moll Jestem mega zaskoczony i wydał jeszcze drugą książkę na ten temat. Będę ją czytał chyba z dwa tygodnie. Z tym Hejto to nie wiem, gołębie chyba strajkują.

moll

@Zielonypomidor to o tym da się napisać jeszcze jedną książkę? Mistrz! Daj znać po lekturze tej, na ile przystępnie/wyczerpująco podszedł do tematu. Sama raczej nie tknę tematu, bo fermentacja i pleśnie to nie mój obszar, ale ciekawość ujęcia i wyczerpania tematu mimo to jest.


może miały przerwę na kolację, bo powiadomienia z komentarzy idą normalnie

Zielonypomidor

@moll Dam znać, bo na razie pobieżnie przejrzałem ale piwo naturalnie mętne jęczmienne spokojnie bym zrobił po przeczytaniu. ja dostaje powiadomienia z 5-10 minutowym opóźnieniem.

moll

@Zielonypomidor piwo też robisz? gdzie Ty masz na to wszystko miejsce?


opóźnienie to tak, bo gołębie się obżarły i wolno latają xD

Zielonypomidor

@moll Nie piwo w tym roku raczej nie i chyba wtedy wśród znajomych bym poszukał kogoś kto robi i się jakoś dołączył. Na sobotę planuje zrobić goudę, może się uda.

moll

@Zielonypomidor brzmi jak dobry plan

UncleFester

No i namówił, jest na aledrogo po 17,75zł

Zielonypomidor

@UncleFester Tak widziałem, pierwsze wydanie ale w tej cenie warto.

Zaloguj się aby komentować