Mój niedzielny obiadek:
Marchew podsmażona na roztopionym boczku z suszonymi pomidorami i bazylią jako sos - razem potem zapieczone z filetami Mintaja.
Wcześniej upieczone w oliwie pomidorki koktajlowe z czosnkiem i tymiankiem - przetarte przez sito i odcedzone od nadmiaru oliwy użyte jako sos wierzchni do ryby.
#gotujzhejto #kuchnia #gotowanie #chwalesie
9c19b38a-36fe-4a96-942c-d7c8d8ec1968
Opornik

@Taboret marchewka jak świni z koryta wybrana, ale pomysł ciekawy. Mintaj mrożony?

Taboret

Świeży, nierozmrażany

Mocznik

Mintaj to najgorsze ścierwo zaraz po pandze. Jak można jeść tą podrybę?

Opornik

@Mocznik brzmisz jak angol

Mocznik

@Opornik Stać mnie na dorsza

Mocznik

@Taboret Szacun

ja bym np. karpia nie tknął bo to plugawa i jebiąca szlamem podryba.

Zaloguj się aby komentować