Mój niedzielny obiadek:
Marchew podsmażona na roztopionym boczku z suszonymi pomidorami i bazylią jako sos - razem potem zapieczone z filetami Mintaja.
Wcześniej upieczone w oliwie pomidorki koktajlowe z czosnkiem i tymiankiem - przetarte przez sito i odcedzone od nadmiaru oliwy użyte jako sos wierzchni do ryby.
#gotujzhejto #kuchnia #gotowanie #chwalesie
Marchew podsmażona na roztopionym boczku z suszonymi pomidorami i bazylią jako sos - razem potem zapieczone z filetami Mintaja.
Wcześniej upieczone w oliwie pomidorki koktajlowe z czosnkiem i tymiankiem - przetarte przez sito i odcedzone od nadmiaru oliwy użyte jako sos wierzchni do ryby.
#gotujzhejto #kuchnia #gotowanie #chwalesie
@Taboret marchewka jak świni z koryta wybrana, ale pomysł ciekawy.
Świeży, nierozmrażany
Mintaj to najgorsze ścierwo zaraz po pandze. Jak można jeść tą podrybę?
Można, mi smakuje.
@Mocznik brzmisz jak angol
@Opornik Stać mnie na dorsza
@Taboret Szacun
ja bym np. karpia nie tknął bo to plugawa i jebiąca szlamem podryba.
Zaloguj się aby komentować