Mieliśmy ochotę na paprykarza szczecińskiego, ale dobrych paprykarzy w sklepie już nie ma.

wiec zrobiłem sam

wyszedł wyborny - na duszonej rybie (miruna), odpowiednio pikantny

#gotujzhejto
1f862caf-a8c3-4119-a945-684eb4490b9f
cebulaZrosolu

@GordonLameman dziś prawdziwych paprykarzy już nie maaaaaaaa

AdelbertVonBimberstein

@GordonLameman łosoś Ustka. O ten. Kiedyś zamówiłem cały karton z neta bo jest w pytkę.

2e01c917-9cb6-4e6e-a2fb-bb2c2aaf671d
Odgromienie

@AdelbertVonBimberstein ten jest z dodatkiem najbardziej toksycznych części hodowanych łososi, ale co kto lubi...

StaryMokasyn

Ooooo Paaaaniee... Namówiony, na weekend też swój zrobię.

Zaloguj się aby komentować