Szarpana wieprzowina duszona w gruszkach, bułeczki maślane domowej roboty, karmelizowana cebulka ✌️
Jak to zjadłem to ujebany byłem cały łącznie z sufitem ale po to są ścierki, żeby móc się wytrzeć 😎
![88fd2383-3d06-4762-99a0-1878dfb643cf](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/298954867d90c41c0bef571cff91becb.jpg)
![db1cef67-5dbd-4cf1-8c33-2a51843c8603](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/2a55fba4a0fc6684bbc7366ff42e7277.jpg)
@WalIy Jak sam upiekłeś bułki to LIKE.
@WalIy Wygląda jak spaghetti bolonese w bułce
@DeGeneracja nie wiem gdzie ty takie spaghetti widziales, chyba na podlasiu
@solly xD coś ty pedzioł?
@WalIy masz gdzieś przepis?
Zależy na co, bułki maślane robię z przepisy policzonej szamy, możesz na YT łatwo znaleźć. Co do mięsa to nie mam, improwizowalem trochę. Ogólnie zblendowalen gruszki, sezam, sos sojowy, cukier, czosnek i trzymałem w tym mięso całą noc. Później 6h w piekarniku na wolno dusiłem, poszarpalem i w bułę 🧐
@WalIy
Ile czasu przygotowanie zajęło?
Serio pytam.
@w0jmar zależy jak patrzeć. Stania przy bacie kuchennym nie dużo ale czekania już sporo, bo to noc marynowania mięsa, to była 1.5kg porcja więc 6h w piekarniku, bułki w sumie to też z 2h z wyrastaniem ze wszystkim...
@WalIy jezusicku, ale bym zjadla takiego ;_; musze za tydzien sie wybrac na jakiegos burgerka ;_;
Zaloguj się aby komentować