#pizza #gotujzhejto
@Bankrut.pl ile czekałeś na dowóz w niedzielę po południu? (☞ ゚ ∀ ゚)☞
@VonTrupka odbiór osobisty to szybko jakoś się zeszło
@Bankrut.pl też miałem
@VikingKing bardzo obwicie w sosach, chyba smakowała
@Bankrut.pl pewex, wyśmienita.
@VikingKing myślałem, że jestem jedyną osobą na świecie dającą tyle sosów, że nie widać pizzy
@CoryTrevor nie no co Ty, jeszcze kaszojad lvl 6 mojej szwagierki, tak robi
@Bankrut.pl Kto późno wstaje ten jest wyspany.
@Trismagist chyba, że kładzie się nad ranem
@Bankrut.pl Skąd ta pizza?
@Enzo heheh z kuchni
@Bankrut.pl w jakiej temp pieczesz ? Na kamieniu ?
@Krzyszt00f około 400, piecyk kopułkowy g3ferrari
@Bankrut.pl tak czułem ze to nie w zwykłym piekarniku . Mi się nigdy nie uda tak ładnie ciasta przypalić w 250C :(
też mam ten piec i to była jedna z lepszych inwestycji kuchennych; myślałem, że nie będzie miejsca w mieszkaniu albo odstawiam to na lodówkę po użyciu jak wystygnie; i w sumie to nawet nie zajmuje ekstra przestrzeni
polecam wszystkim amatorom pizzy - pyszna picka dosłownie w 15 min - 10 rozgrzewanie pieca i 5 pieczenia; jak sobie czytam o tych wszystkich ludziach co kamienie rozgrzewają w piekarnikach po godzinie to zastanawiam się jakie maja rachunki za prąd
@Krzyszt00f Ok 600 ziko i bedziesz robił najlepsza pizze w swoim zyciu
@emq Dokładnie, ten piecyk to obok termomiksa najlepsza inwestycja w sprzet kuchenny ever
@Krzyszt00f możesz do 300 dociągnąć w piekarniku jak nastawisz grzanie tylko z gory i kamień położysz na najwyższa półkę. Mi się udawało do 315 nagrzać z tym ze odległość od górnej grzałki to był cm i musiałem później ten rozgrzany kamień przenieść na środkową co było dość niebezpieczne i trudne bo jednak kamień swoje waży…
Zaloguj się aby komentować