#upomidora #wedzenie #domowelepsze #jedzenie #gotujzhejto
@chwastyodkuchni
no i to jest kabanos
a nie jakieś tarczyńskie ołówki
@Half_NEET_Half_Amazing Najgrubszych baranich teraz używam bo jeszcze lejka nie kupiłem do nowej nadziewarki.
Podsuszyć i będą idealne.
ja takie suche żujki lubię najbardziej
@chwastyodkuchni dziwne, już dwa tygodnie mija a ja nie mam kolejnej paczki :)
A na poważnie! Jak ktoś będzie miał szansę spróbować to polecam z całego talerza. Są świetne!
@Astro Obejrzałem przepis na Polish Krakowska by 2 facetów i lodówka turystyczna xD
@chwastyodkuchni warto?:)
@Astro Więcej czasu zajęła mi rozkmina nad różnicami porcjowania mięsa przez rzeźników w różnych krajach niż oglądanie filmiku. Przy czym przepis fajny, nie do końca łatwy do powtórzenia 1:1 ale po prostu można duże kawałki kl.1 dodać do polskiego przepisu.
Wiadomo, jedzenie ma przede wszystkim smakować, ale jak dla mnie i tak całkiem idealne.
@chwastyodkuchni piękne.
Zaloguj się aby komentować