Już myślałam, że będzie przefermentowany bo dziś ciepło a ja się trochę zagapiłam, ale na szczęście nie.
#365chlebowgazelki
fb571e38-8f3b-4304-b479-f42163d417e8
96fc092e-77db-4d7f-a66c-dc72b319138e
Mr.Mars

@GazelkaFarelka Piękny chlebek.


Aż prosi się o zjedzenie.

VonTrupka

@GazelkaFarelka chleb serowy?

GazelkaFarelka

@VonTrupka To jest rzemieślniczy chleb dla bogaczy. Więcej masła wejdzie w dziury.

VonTrupka

@GazelkaFarelka a to ja przepraszam, nie znałem takiego bo nie stać mnie nawet na to żeby popatrzeć co leży na najwyzszych regałach :<

Giban

@GazelkaFarelka Ale wygląda gliniaście... Dwie pajdy i po obiedzie

GazelkaFarelka

@Giban Co ty gadasz, puszysty jest, scisnęłabym go spokojnie o połowę. Chociaż fakt, wilgotny i sycący, bo pieczywo na zakwasie lepiej pobudza receptory sytości.

Giban

@GazelkaFarelka Ale nie kruszy się, tylko zgniata? Bo te marketowe właśnie są niby miękkie, ale się kruszą. Ta gliniastość, to w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu

GazelkaFarelka

@Giban nie kruszy się, można kulki na ryby lepić

Zaloguj się aby komentować