#ogrodnictwo
Dryblasy do kiszenia najlepsze
@Gepard_z_Libii a nie takie pizdryki jak w sklepach sprzedają 🙂
Jeden ogórek - jeden słoik by mi wyszło z niektórych 😆
@scorcc pizdryki też są dobre, bo chrupiące, ale takie wielkie z beczki na plasterki kroisz i na chrupiący chlebek z dżemem ze świni
No teraz będę wpierdzelal je w śmietanie do pewnie każdego obiadu
Ja zjadam świeże, bo nie istnieje coś takiego jak przerośnięty ogórek.
@scorcc sałatki z ogórkami w roli głównej. Takie talarki konserwowe. Mozna też się pokusić o ogórki z kurkumą takie ćwiartki
@scorcc
Mój dzisiejszy zbiór z 1m2
Część jest mała i pójdzie na kiszone. Część na schrupanie.
Te co się nie nadadzą zostaną starte i zamrożone na tzatziki
Sałatka szwedzka
Sałatka szwedzka
@scorcc PLastry/ćwiartki i pikluj!
@scorcc hmmm dryblasy
Pikle obowiązkowo ale najpierw środek (gniazda nasienne) wydrąż, wtedy lepiej smakują.
Komentarz usunięty
Zaloguj się aby komentować