Pierwsze w życiu xD
I, wierzcie lub nie, nie ze względu na święta:D
Matulu, ile roboty.
Ale szuflada w zamrażarce pelniutka.
A i Czyngis na masło się zalapal.
Można brać po dwa jak coś.
@lechaim To ja biorę te dwa talerze i znikam
@suseu smacznego! Nie zapomnij o maselku i odrobinie pieprzu!
@suseu Mam nadzieję, że @lechaim ma więcej talerzy, bo też przyszedłem dwa zawinąć.
@Mr.Mars spoko spoko, w razie co następni zjedzą z misek (albo rączek)
Koty liżą masło
Fajne kuboty, ale palce powinny na podłogę wychodzić.
@jiim to w tych starszych modelach
Farsz prześwituje, gratuluję wykonania z cieniutkim ciastem.
@A.Star tak mi kazał mój nauczyciel
@lechaim robiłem z zona pierogi ruskie raz i dobrse to wspominam xD ja robiłem farsz ona ciasto no i ja potem je zaklejalem, zeszło może że 3 godziny a jebnelismy z 200 pierogów xD
@Sweet_acc_pr0sa satysfakcja wynagradza godziny w kuchni, mycie stolnicy itd xd
@lechaim nawet zrobił bym znowu ale po 1 samemu nie mam wystarczających skilsow a po drugie samemu to to pierdole xD okazuje się że po 13 latach w związku samemu to nic nie sprawia przyjemności, człowiek się tak uwarunkowal że jego przyjemność to przyjemność tej drugiej osoby że kurwa teraz nic nie działa
Też się powoli zbieram żeby pierwszy raz w życiu zrobić. Idzie to zjebac?
@winet Złe, twarde i grube ciasto. Marny farsz. Rozklejające przy gotowaniu. Albo wszystko razem.
@A.Star od razu lepsza motywacja
@winet tak jak Pan @A.Star powiedział
Do tego polecam drobno posiekać kapustę, żeby uniknąć dłuższych kawałków- utrudniają zalepianie, ciężko je wsadzić w pieroga xd
Farszu na pewno Ci zostanie, więc szykuj się na wpierdalanie niedorobionego bigosu xD
Ciasto wedle uznania, różne są. Mnie polecono klasycznie mąkę z wodą i nic więcej.
@lechaim po dwa pfff, chyba talerze
@lechaim jak sobie obsmażysz w wigilie to Panie
Zaloguj się aby komentować