ten tuńczyk ma tak wyglądać?
jeszcze długo do terminu.
pachnie normalnie
Chyba coś z nim nie tak. Nigdy żadnego osadu nie trafiłem.
@Gustawf pierwszy raz mam od marinero
@erebeuzet-tezuebere nie powinien, to w oleju czy wodzie? Jak olej to może zgęstniał od temperatury czy coś
@ranunculus olej. poszlo do kosza
Wygląda jak wersja z miodem
@erebeuzet-tezuebere te marinero ja zawsze kupuję w sosie własnym, to nigdy nie miałem z nim problemów
@ranunculus kurwa. to jest w oliwie z oliwek extra virgin. no i chuj 5zl w śmieciach
@erebeuzet-tezuebere trzymałeś w lodówce? Kojarzę że oliwa w lodówce mętnieje i się takie farfocle robią, to może od tego
@ranunculus tak w lodówce o okolo 3 miesiący. mowi sie trudno
@erebeuzet-tezuebere Obstawiam, że w lodówce trzymałeś.
@erebeuzet-tezuebere to pewnie spokojnie mogłeś to zjeść, jakbyś potrzymał w temp. pokojowej aż się ogrzeje to pewnie te farfocle by się rozpuściły i by była normalna przejrzysta oliwa
@ranunculus moglem to dobre słowo 8D
@Zielonypomidor tak
@erebeuzet-tezuebere To dobre 5 złotych złotych do kosza wrzuciłeś.
@Zielonypomidor polecam się na przyszłość
@erebeuzet-tezuebere wywalił dobrego tuńczyka do kosza bo oliwa pod wpływem niskiej temperatury zmieniła formę xDD
@Quake nie wiedzialem tego. no wiem. idiota ¯\_(ツ)_/¯
@erebeuzet-tezuebere no cóż, człowiek całe życie się uczy i umiera głupi, ale jednak mogłeś skojarzyć, że olej się taki robi na zimnie
@Quake zawsze kupowalem w sosie własnym i nie podumalem. śledzie w oleju w lodowce tak nie mają, ale moze to kwestia soli, octu lub cebuli?
@erebeuzet-tezuebere pierwsze slysze ze ktos puszki w lodowce trzyma. No chyba ze otwarte, to tak.
@erebeuzet-tezuebere to białe na karkówce to też tłuszcz jak coś
Zaloguj się aby komentować