Posiłek do oceny.
Pierś kurczaka, ser halloumi, papryka, kefir.
@Lubiepatrzec 12/10
+1 za paprykę
+1 za kefir
@Mr.Mars dziękuję
@Lubiepatrzec ten ser w czymś panierujesz czy on tak sam z siebie wygląda po smażeniu?
@Hoszin sam z siebie się tak ładnie przypieka. Ogólnie halloumi fajnie robi się na grillu, patelni itd, dobrze reaguje na temperaturę.
@Hoszin Dobrze rozgrzana patelnia/grill to podstawa.
@paulusll tutaj akurat air fryer
@Lubiepatrzec Nie próbowałem nigdy tak tego zrobić... Ja jednak zostanę przy grillu gazowym+teflonowa podkłada.
@Lubiepatrzec nie każde. Spotkałem się z takimi co puszczają mega dużo wody i wtedy ogarnięcie tego na patelni graniczy z cudem
Smacznego dla jego. Fajnie fajnie, bardzo ciekawe, elegancko haj!
@bartlomiej_rakowski https://www.youtube.com/watch?v=UHWyybOH5Sc
@Lubiepatrzec Ooo właśnie!
@bartlomiej_rakowski Requiescat in pace.
@bartek555
kurak w panierze? czy mąką oprószony?
@VonTrupka goły kurczak z przyprawami i odrobiną oliwy z oliwek
@Lubiepatrzec ahh, na małym foto wygląda jak w panierce
6/10 zbyt wybiórczo witaminy. są makroelementy, brakuje mikro i błonnika
@Lubiepatrzec no najadłby się elegancko tylko strach o kwaśne bonczury z nadmiarem białka :D
Zaloguj się aby komentować