#jedzenie

A Wy co, dalej jakieś kanapeczki? Nawet mi Was nie żal. 😉

Jakaś promocja w netto, za 5zł tatar premium.
Lubiepatrzec userbar
d259c880-df85-441a-9179-6558ed197c17
koszotorobur

@Lubiepatrzec - mielony a nie siekany

Lubiepatrzec

@koszotorobur jest spoko, nie będę wybrzydzał za sklepowy za 5zł

koszotorobur

@Lubiepatrzec - no fakt - za tą cenę nie ma co wybrzydzać - smacznego!

Lubiepatrzec

@koszotorobur dziękuję ☺️

ErwinoRommelo

Lubię mięso ale tartara jakoś nie, smak super ale tekstura nie dla mnie. Aczkolwiek wygląda bardzo apetycznie, smacznego.

Lubiepatrzec

@ErwinoRommelo dziękuję. Ja też kiedyś nie lubiłem a w końcu się przekonałem i teraz uwielbiam.

wonsz

czy to była promocja to się dowiesz później


tatar z wędzoną słoniną jest zajebisty

Lubiepatrzec

@wonsz a nie jadłem ze słoniną ale wyobrażam sobie że to jest bardzo fajne połączenie

wonsz

@Lubiepatrzec no właśnie w pierwszej chwili, jak zobaczyłem w karcie dań że ktoś bezcześci krowe świniom, to był moment zawahania, ale nie żałuję że się przemogłem bo patent świetny

moll

@wonsz @Lubiepatrzec opowiadajcie mi tak dalej, jak ja ograniczam żelazo w diecie xD

Lubiepatrzec

@moll jak żelazo ograniczasz!? To musi być jakaś pojebana akcja (⁠╯⁠°⁠□⁠°⁠)⁠╯⁠︵⁠ ⁠┻⁠━⁠┻

moll

@Lubiepatrzec bardzo, bo okazuje się, że istnieje odwrotność anemii i można przyswajać go za dużo xD także ban na surowiznę, staram się jeść wkładkę mięsną maksymalnie raz dziennie, więc przeważnie jest to obiad.

Jest poprawa, przestały mnie boleć stawy xD

Lubiepatrzec

@moll ja bym chyba umarł, bo jem niemal wyłącznie mięso i nie wyobrażam sobie inaczej.


No nic, trzymam kciuki za poprawę i tatarka w niedalekiej przyszłości. Dużo zdrowia ☺️


Ps.: wczoraj jadłem wątróbkę duszoną na dyni z masłem. Była pyszna! #czlowiekskurwiel 😁

4387f1d1-5811-40c5-a3c1-f3ac0084f3ba
moll

@Lubiepatrzec no to możesz wiedzieć jak mnie skręca xD dlatego teraz mięsko obiadkowe musi być tip-top i dzisiaj były polędwiczki w sosie śmietanowo-koperkowym


Piękna ta wątróbka, na połączenie z dynią bym nie wpadła

Lubiepatrzec

@moll cukinia to u mnie podstawowe warzywo a że teraz jest sezon, więc jedzie dynia (jako podobne warzywo) w koło - bardzo lubię ale tylko hokkaido.

Polędwiczki oczywiście bym jadł jak szalony, na pewno były pyszne ☺️

moll

@Lubiepatrzec ja w dyniach nie jestem taka wybredna, na talerz idzie co jest xD

Tak! I to jest najgorsze, bo jestem dobra w robieniu mięska, a tu trzeba konsumpcję ograniczać. Najpierw słodycze, teraz to...

Lubiepatrzec

@moll mięsko możesz robić dla mnie, zawsze!

Z hokkaido jest ten myk, że to całkiem inna dynia niż taka zwykła. Zdarzyło się, że kupiłem zwykłą to byłem zawsze zawiedziony.

moll

@Lubiepatrzec to powtarza mi mąż

Nie wiem, mi takiej różnicy smak dyni nie robi. Za to mam poważny problem z ziemniakami, bo dawno już nie jadłam smacznej odmiany

wonsz

@Lubiepatrzec no to ja mam tak z piżmową, zajebista jest z piekarnika.


@moll jak po raz pierwszy zrobiłem chińczyka z dorszem i akurat matka wpadła to nie mogła się nachwalić tej "cielęciny" XD ten panier z jajka i skrobii kukurydzianej robi robotę przy smażeniu w głębokim tłuszczu, ryby i owoce morza od razu inaczej smakują, może idź w tym kierunku żeby mięsko było ale bez żelaza.

Lubiepatrzec

@moll ziemniaki jadam rzadko a jak już to mi zwykle smakują.

moll

@wonsz może to jest myśl! chociaż ja ryby i tak lubię

moll

@Lubiepatrzec to nie, ja czuję smak ziemniaka i że są różne, a ostatnimi laty coraz gorsza pasza się zrobiła

LondoMollari

@Lubiepatrzec Jakiś niedosmażony ten twój burger. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Lubiepatrzec

@LondoMollari jak steak super blue

Navane

Odważny jesteś jak tatara z dyskontu kupujesz. Ja bym się w życiu nie odważył. Tylko w sprawdzonym mięsnym. Ale to mówię za siebie tylko.

wonsz

@Navane no nie tylko za siebie. Na zdjęciu wygląda pięknie, netto mam blisko a nawet nie miałem odruchu żeby się zebrać, pójść i kupić.

Navane

@Lubiepatrzec przecież napisałem, że mówię o sobie. Nie wyśmiewam, że ktoś kupuje tatara w dyskoncie. Nic mi do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaloguj się aby komentować