A Wy co, dalej jakieś kanapeczki? Nawet mi Was nie żal. 😉
Jakaś promocja w netto, za 5zł tatar premium.
@Lubiepatrzec - mielony a nie siekany
@koszotorobur jest spoko, nie będę wybrzydzał za sklepowy za 5zł
@Lubiepatrzec - no fakt - za tą cenę nie ma co wybrzydzać - smacznego!
@koszotorobur dziękuję ☺️
Lubię mięso ale tartara jakoś nie, smak super ale tekstura nie dla mnie. Aczkolwiek wygląda bardzo apetycznie, smacznego.
@ErwinoRommelo dziękuję. Ja też kiedyś nie lubiłem a w końcu się przekonałem i teraz uwielbiam.
czy to była promocja to się dowiesz później
tatar z wędzoną słoniną jest zajebisty
@wonsz a nie jadłem ze słoniną ale wyobrażam sobie że to jest bardzo fajne połączenie
@Lubiepatrzec no właśnie w pierwszej chwili, jak zobaczyłem w karcie dań że ktoś bezcześci krowe świniom, to był moment zawahania, ale nie żałuję że się przemogłem bo patent świetny
@wonsz @Lubiepatrzec opowiadajcie mi tak dalej, jak ja ograniczam żelazo w diecie xD
@moll jak żelazo ograniczasz!? To musi być jakaś pojebana akcja (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Lubiepatrzec bardzo, bo okazuje się, że istnieje odwrotność anemii i można przyswajać go za dużo xD także ban na surowiznę, staram się jeść wkładkę mięsną maksymalnie raz dziennie, więc przeważnie jest to obiad.
Jest poprawa, przestały mnie boleć stawy xD
@moll ja bym chyba umarł, bo jem niemal wyłącznie mięso i nie wyobrażam sobie inaczej.
No nic, trzymam kciuki za poprawę i tatarka w niedalekiej przyszłości. Dużo zdrowia ☺️
Ps.: wczoraj jadłem wątróbkę duszoną na dyni z masłem. Była pyszna! #czlowiekskurwiel 😁
@Lubiepatrzec no to możesz wiedzieć jak mnie skręca xD dlatego teraz mięsko obiadkowe musi być tip-top i dzisiaj były polędwiczki w sosie śmietanowo-koperkowym
Piękna ta wątróbka, na połączenie z dynią bym nie wpadła
@moll cukinia to u mnie podstawowe warzywo a że teraz jest sezon, więc jedzie dynia (jako podobne warzywo) w koło - bardzo lubię ale tylko hokkaido.
Polędwiczki oczywiście bym jadł jak szalony, na pewno były pyszne ☺️
@Lubiepatrzec ja w dyniach nie jestem taka wybredna, na talerz idzie co jest xD
Tak! I to jest najgorsze, bo jestem dobra w robieniu mięska, a tu trzeba konsumpcję ograniczać. Najpierw słodycze, teraz to...
@moll mięsko możesz robić dla mnie, zawsze!
Z hokkaido jest ten myk, że to całkiem inna dynia niż taka zwykła. Zdarzyło się, że kupiłem zwykłą to byłem zawsze zawiedziony.
@Lubiepatrzec to powtarza mi mąż
Nie wiem, mi takiej różnicy smak dyni nie robi. Za to mam poważny problem z ziemniakami, bo dawno już nie jadłam smacznej odmiany
@Lubiepatrzec no to ja mam tak z piżmową, zajebista jest z piekarnika.
@moll jak po raz pierwszy zrobiłem chińczyka z dorszem i akurat matka wpadła to nie mogła się nachwalić tej "cielęciny" XD ten panier z jajka i skrobii kukurydzianej robi robotę przy smażeniu w głębokim tłuszczu, ryby i owoce morza od razu inaczej smakują, może idź w tym kierunku żeby mięsko było ale bez żelaza.
@moll ziemniaki jadam rzadko a jak już to mi zwykle smakują.
@wonsz może to jest myśl! chociaż ja ryby i tak lubię
@Lubiepatrzec to nie, ja czuję smak ziemniaka i że są różne, a ostatnimi laty coraz gorsza pasza się zrobiła
@Lubiepatrzec Jakiś niedosmażony ten twój burger. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LondoMollari jak steak super blue
Odważny jesteś jak tatara z dyskontu kupujesz. Ja bym się w życiu nie odważył. Tylko w sprawdzonym mięsnym. Ale to mówię za siebie tylko.
@Navane no nie tylko za siebie. Na zdjęciu wygląda pięknie, netto mam blisko a nawet nie miałem odruchu żeby się zebrać, pójść i kupić.
@Navane przepraszam.
@Lubiepatrzec przecież napisałem, że mówię o sobie. Nie wyśmiewam, że ktoś kupuje tatara w dyskoncie. Nic mi do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować