#jedzenie 75% hydro. Od dzisiaj moja ulubiona.
a2672227-913d-491e-a011-e70288d57ddf
rith

@PlatynowyBazant20 wow, wygląda super!

ImTheOne

Czy mogę prosić o przepis?

Niv

@PlatynowyBazant20 jaki robot czy no kneed?

Dzawny

@PlatynowyBazant20 dej przepis. Mam głodną curke....

PlatynowyBazant20

@Dzawny 1kg mąki 00, 750g wody, 30g soli, trochę drożdży. Wszystko do robota, mieszanie 3× co 20 minut i do lodówki na 18 godzin

maly_ludek_lego

@PlatynowyBazant20 kurcze wygląda bosko. Jak się takie ciasto robi?

kodyak

@PlatynowyBazant20 o kurwa. Jakiś planetoid czy jak mu tam

PlatynowyBazant20

@kodyak duża misa i duża moc

Poji

@PlatynowyBazant20 mamma mia, i burn the pizza!

83abf768-3001-412c-ad67-1aa0bf79a232
exprenpn

@PlatynowyBazant20 piekarnik czy piec?

PlatynowyBazant20

@exprenpn piecyk ariete, coś jak g3 ferrari

exprenpn

@PlatynowyBazant20 polecasz piecyk? Od miesiąca myślę który kupić. Ariete, g3ferrari czy spice diavola pro

PlatynowyBazant20

@exprenpn myślę że one wszystkie są podobne, i w moim jedna rzecz jest dla mnie minusem. W miejscu braku ciągłości grzałki górnej wolniej się przypieka, trzeba pamiętać o obracaniu placka. I może timer mógłby być bardziej precyzyjny. Kiedyś myślałem żeby mu zamontować termometr na obudowie, ale pirometr jest chyba lepszy do sprawdzania temperatury.

exprenpn

@PlatynowyBazant20 spice diavola chyba ma to lepiej pomyślane, ale też sporo więcej kosztuje

PlatynowyBazant20

@exprenpn ja szukałem czegoś co nagrzeje się w 10 minut do 350 stopni, bo piekarnik ma 300 ale nagrzewa się 30minut

exprenpn

@PlatynowyBazant20 jak widać po zdjęciu 350 stopni wystarczy na pizzę. Dzięki za opinie

Zaloguj się aby komentować