Komentarze (8)
Moja babcia niestety już nie żyje ale gołąbki to robiła boskie. Troszkę inny sos ale generalnie to jest chyba uniwersalny przepis wszystkich babć
Nie, dzięki. Jakbym chciał obejrzeć coś o gotowaniu to włączyłbym jakiś kanał kulinarny.
@jiim O gosciu jakbym chcial sluchac zgryzliwych dziadow, to bym poszedl na zjazd pisowcow. Co za rozumowanie XD
@BookofKitchen Badz mna, obudz sie i zacznij szukac pomyslu na obiad. Wpisz w google, spytaj chatgpt, a koniec koncow idz do intermarche kupic kopytka, devolay i sos. Przyjdz do domu, usiadz przed komputer i po odblokowaniu i wejsciu na hejto widzisz na pol ekran golabki ktore chetnie bys opierdolil, ale juz byles w sklepie wiec zostajesz z devolay....
@Bezkid dobree ...
@BookofKitchen jak chcesz wejsc na wyzszy poziom to tylko biala plaska kapusta na gołąbki. Raz zrobisz i już nigdy więcej nie tkniesz "zwyklej" białej kapusty, różnica to niebo, a ziemia.
@e5aar Wiem ze Polska jest lepsza. Ale tylko taka mieli w sklepie. Pozdrawiam.
@BookofKitchen Ja robię trochę inaczej, przede wszystkim więcej sosu i zagęszczam mąką. No i u mnie je się z ziemniakami a nie same, tak jakoś się utarło z domu.
Zaloguj się aby komentować