#jedzenie #gotujzhejto
@uroborosss z piekarnika?! Mam nadzieję że tego nie jadłeś! Z piekarnika to jest placek dżożdżowy a nie pizza! XD
Zacna pitca, pewnie smakowała równie dobrze jak wygląda
@moll Mnie tylko ten papier martwi.
@wyborny też wolę omączyć blachę
@moll Ja już dorobiłem się kamienia, przy okazji palnikiem mogę się na nim bawić.
@wyborny wypalasz na nim wzorki sadzą? XD
@moll na cebulce by rakotwórcza była i burgerach xD
@wyborny na coś trzeba umrzeć xD
Niestety nie miałem przy sobie kamienia, no i zdarzył się mały pożar, bo papier dotknął górnej grzałki. Na szczęście wszyscy cali!
@uroborosss Nie widzę ananasa, nie piorunuję.
where Ananas?
Komentarz usunięty
@Statyczny_Stefek @RACO wiecie do czego się nadaje ananas? DO WYJEBANIA!!! 😄
@uroborosss Pssst kolega mi mówił, że ciasto jest lepsze, po ananasie boli, ale jak lubisz to możesz jebać co chcesz
Jeden trójkącik jeden piorun proste.
Jaka mocarella wariacie? W kawałkach czy tarta?
Była tarta, ale w średniej wielkości prostokąty jest lepsza
@uroborosss Na pewno 49
Jaka temperatura i czy byl uzyty kamien wariacie? No i najwazniejsze, czy brzegi coś chrupnęły? :) Bardzo ładna pitca!
Max temperatura czyli w tym wypadku 250, pieczona na dwa razy najpierw spód z sosem, a później zmiana na opcję grill i pieczenie składników i góry.
Wygląda super. Co to jest to zielone???
@uroborosss ok thx
Zaloguj się aby komentować