Może kwestia smażenia i sosów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KasiaJ białe pieczywo nie jest uważane za "healthy". Kawał mięsa wołowego to też nie to samo, co mielony hakburger. Gdy do tego dodasz smażenie na głębokim tłuszczu i polanie majonezem to z "healthy" zmienia się na "unhealthy".
A! I na zdjęciu hamburgera masz jeszcze pokazaną panierkę. To już truskawka na torcie bycia niezdrowym
Burgerow sie nie robi na glebokim tluszczu bo i po co, najlepsze sa z grilla. Osobiscie nie lubie majo w burgerze, klasyk czyli musztarda i ketchup sa wystarczajace. Bulki nie przeskocze, musi byc brioszka bo reszta nie smakuje tak dobrze. Ogolnie sam burger jakos mega zly nie jest, gorsze jest to, ze najczesciej do tego leca frytki, jakis napoj slodzony plus sama ilosc kcal polaczona z tym, ze wiekszosc (w tym i ja) burgero-zercow po takim obiedzie ma sieste a nie ruch.
Zaloguj się aby komentować