#gotujzhejto #ciekawostki
b3da6300-a707-47ce-827f-f2928736773a
Pimenista2

@Armo11 to jest po to żeby wlewać wode żeby nie wysuszało pieczonych potraw xd

Suodka_Monia

@Armo11 @Pimenista2 @ZygoteNeverborn @SuperSzturmowiec mówię "sprawdzam"

fb393b3d-1b40-4bc2-b493-92475afa6b5f
SuperSzturmowiec

@Suodka_Monia xD odbieram pioruna

ZygoteNeverborn

@Suodka_Monia Można na ciebie liczyć. Dzięki.

Suodka_Monia

@ZygoteNeverborn czego się nie robi dla przyjaciół

trixx.420

Potwierdzam, stary mastrcook ma to opsiane jako pojemnik na naczynia

ccf2b086-142d-4615-bdf2-76a95a17d009
AdmiralAwesome

@Suodka_Monia specjalisty to aż miło posłuchać.

Yossarian

@Armo11


Stonoga już dawno o tym mówił, ale kto go słuchał?

dziedzicpruski

@Armo11

Podobna historia była jakiś czas temu z kostkami do kibla i sposobem ich zawieszania.

Jakaś redaktorzyna z Onetu udowadniała, że "całe życie robiliście to źle".

Znaleźli sposób, że wciskali zaczep tej kostki pod obrzeże muszli i się jakoś trzymała.

Szkoda, że producenci owych kostek nie znali tego sposobu i często zamieszczali nawet rysunek, na którym ta kostka była zamocowana "źle".

No i redaktorzyna pominęła całkiem sedesy bezkołnierzowe.

Pan_Buk

@Armo11 Podobna historia z podłużnymi torebkami z cukrem. Podobno należy przełamywać je po środku, a nie oddzierać sam koniec.

gedzior84

@Pan_Buk ja na tę wiedzę wyrywałem lasmi w mcdonaldzie

Zaloguj się aby komentować