Kupiłem dziś pierogi z mięsem z lidla, te z cebulką, matko więcej w nich chyba kości niż mięsa, do teraz mi chrzęści między zębami a zjadłem połowę i wyjebałem to gówno xD
Takie gotowe jedzenie jest niesmaczne i nie zdrowe. Zrób sobie challenge i raz sam zrób pierogi
@whats_up pierogi są upierdliwe w robocie więc od czasu do czasu chwytam se takiego gotowca, te z żabki to sztos ale z Lidla czy Biedry masakra
Nie wiedziałeś czy nie z czasownikami pisze się osobno czy razem więc napisałeś raz tak i raz tak żeby mieć na 100% jeden błąd? Taktyk :)
@Voltage jak nie mieszkasz na zadupiu to pewnie masz w mieście jakaś "Pierogarnie" gdzie kupisz pierogi do gotowania, świeże lub mrożone
@Voltage a chuja tam, z zona robiliamy ostatnio 1 raz pierogi 2.5h roboty 150 pierogow, myslalem ze to wpizdu roboty a to chwila i po sprawie
@Sweet_acc_pr0sa 2.5h nie brzmi jak chwila roboty, zwłaszcza dla 2 osób
Ogólnie opłaca się zrobić dużo na raz i mieć na długo.
Czasami warto po znajomych popytać bo często ludzie w domu dobre robią i sprzedają bez oficjalnej pierogarni. U nas np. sąsiadka niani robi i są ekstra, w dobrej cenie. I nawet można jej swoje mięso dostarczyć jak chce się mieć składniki że swojego źródła
Zaloguj się aby komentować