#jedzenie #wedlinydomowe #mollgotuje
@moll ojoj jak te pyszotki puszkowane z krakusa
@UmytaPacha tylko trochę pływa
Wygląda mniam
Smacznego!
@Tytanowy-Owsik i tak smakuje
Dziękuję!
@moll dodawaj żelatynę do każdego słoika. Smacznego
@Lubiepatrzec następnym razem tak zrobię. Tutaj chciałam sprawdzić czy w ogóle mi się to uda
Wygląda elegancko, smacznego
@splash545 dziękuję
Już miałem dać grzmota ale ten "sztos" skutecznie mnie powstrzymał.
@Jim_Morrison bywa. Staram się używać różnorodnego słownictwa, więc czasem i sztos się zdarza
@moll jeśli chcesz galaretkę w konserwach to żelatyna (ale tylko jeśli trzymasz w lodówce) albo agar jeśli chcesz galaretkę mieć bez lodówki.
@Astro poczytam o agarze, dzięki
Brawo @mollka!
#slodkijezu 🤩
@moll Osssszzzzz Ty
@Mr.Mars tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mając takie frykasy w spiżarce, żadna wojna nie straszna. Oczywiście do wyczerpania zapasów
@4Sfor podczas poprzedniej edycji wyżerania zapasów, bo do przeprowadzki żeby było mniej do pakowania, okazało się że nachomikowane na 2 miesiące spokojnie, teraz podejrzewam że mogłoby na dłużej wystarczeć xD
@moll Jest żarełko, jest szczęście
Zaloguj się aby komentować